Wij denken met je mee

Wil je een coach met kennis van zaken? Iemand die je echt helpt bij het formuleren van
haalbare oplossingen?
Dank zij de unieke combinatie van HR expertise binnen bedrijven en onze mensgerichte
benadering, helpen we je deskundig op weg bij vragen gerelateerd aan het werk.

Professionele begeleiding

Wij zijn in de eerste plaats gericht op jou als persoon. Onze interesse gaat naar hoe je denkt, wat je voelt en wat je doet. We luisteren, stellen vragen, confronteren en helpen je zelf oplossingen te formuleren. Elke cliënt is uniek. En ons doel is je helpen oplossingen te formuleren die bij jou passen

Expert in Human Resources

We weten hoe het er in bedrijven aan toe gaat. We kennen de economische uitdagingen en de impact ervan op organisaties en hun manier van werken. Wij weten welke methodes het meest effectief zijn bij het zoeken naar een job. We zijn vertrouwd met de sociale wetgeving, selectie, sollicitatiegesprekken, loopbaanontwikkeling,... Tijdens de coaching toetsen we steeds ideeën aan de realiteit van het professionele leven. Waar nodig geven we concreet advies zodat je veilig en goed voorbereid aan de slag kan om je ambities waar te maken.

Ervaringsdeskundigen

Wij zijn coach èn ondernemer, en kennen de wereld van werk. Onze coaches hebben een eigen traject afgelegd en zijn ervaringsdeskundigen. Dit maakt een groot verschil: wij spreken vanuit onze eigen ervaring en begrijpen wat je doormaakt.

Jouw pad

Onze passie is mensen begeleiden die met vragen en uitdagingen zitten gerelateerd aan het werk. Dit is onze specialiteit geworden. Bij ons geen vooropgesteld scenario. Onze coaching is gekend voor de persoonlijke aanpak. Vanaf je eerste contact met het CoachBureau tot de afsluiting van je traject. Wij hebben een koffer vol ervaring: oefeningen, gesprekstechnieken, tools, praktische tips, ... Dit alles zetten we deskundig en flexibel in, volgens wat jij op dat moment nodig hebt.