Loopbaanbegeleiding

Op weg naar plezier in je werk
Ontdek welk werk het best bij je past....

Loopbaanbegeleiding helpt je te ontdekken welk werk het best bij je past. Onder begeleiding van een ervaren coach breng je je talenten, je persoonlijke waarden, je passie en je dromen duidelijk in kaart. Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten mee.

... en ga stapsgewijs aan de slag

Wanneer het duidelijk is in welke richting je verder wil, helpen we hoe je stap voor stap en resultaatgericht je ambities kunt waarmaken.

Wie heeft baat bij dit programma?

Het programma is bedoeld voor mensen die zich vragen stellen bij hun loopbaan of die het gevoel hebben vastgelopen te zijn in hun werk. Vind dankzij het coachbureau een coach die bij je past.

Volg 4 uur loopbaancoaching met je eerst VDAB loopbaancheque aan 45 €. Een tweede cheque geeft recht op 3 h. Lees hier meer over de werking van de loopbaancheques. 
 

Vraag nu je loopbaancheque aan

Van burnout naar veerkracht

Herwin je energie en leer wat voor jou goed is
Stressbegeleiding

We werken rond de psychologische, mentale en fysieke aspecten van stress. Je leert je energie weer op te bouwen, je wordt bewust wat goed voor je is en waar je persoonlijke kracht uit haalt.

Burnout?

Hier staat maatwerk in functie van je noden op dit moment centraal. We houden rekening met het stadium van burn-out en met de individuele behoeftes en sterktes. Indien je nog in de fase van uitputting zit, komt in de eerste plaats het fysieke herstel aan bod. Van zodra je minder uitgeput bent en weer kan ontspannen, starten we met een oplossingsgerichte aanpak met focus op het mentaal herstel en zelfmanagement. In een eindfase richten we ons op werkhervatting en herval preventie. We bereiden stapsgewijs voor hoe je vol zelfvertrouwen opnieuw aan de slag kan gaan en herval kan voorkomen.

Alvorens te starten met dit programma is een juiste diagnose belangrijk. Raadpleeg eerst je arts om te onderzoeken of er geen fysische oorzaak is voor je klachten.

Heb je je energie herwonnen en staat je vraag in het teken van werkhervatting? Gebruik dan een VDAB loopbaancheque. Vind een coach die bij je past en krijg 4 of 3 uur coaching voor 45 €. 

Business coaching

Voor bedrijven die professionele groei van hun medewerkers belangrijk vinden

Een klankbord is onmisbaar voor iedere professional. Sta je voor uitdagingen in je werk en je weet niet goed hoe of wat? Of leid je een team en je wil een klankbord? Of wil je je business laten groeien en je wil je ideeën aftoetsen of verfijnen? We helpen je in het bepalen van de juiste aanpak.

Bij Business Coaching helpen we leiders, medewerkers en managers naar succesvol werk. Stap voor stap kom je tot de juiste antwoorden om adequaat actie te nemen. Je leert hoe je daadwerkelijk een betere manager, collega of leider kan zijn.

Met kennis van zaken

Je werkt met een coach die expert is in het het begeleiden bij professionele vragen. Je coach is immers grondig opgeleid in het coachingvak èn staat zelf nog voldoende in het bedrijfsleven om te weten hoe het er echt aan toe gaat. Een aantal van onze coaches zijn ICF Certified, het internationaal kwaliteitslabel voor coaches.

Bij coaching werken we één-op-één, en dit zorgt voor discretie. Gesprekken gebeuren bij jou of bij ons op kantoor – zoals jij dit wenst.

Wil je weten wat we voor jou of het bedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons en we kijken welke coach je nodig hebt. Het Coachbureau volgt de deontologische code van ICF, de International Coach Federation. 

Contacteer ons